Aalestrup IF som trick shot-vindere

Billede: EHF trick shot-vindere Karolis Jankauskas (til venstre) og Ignas Grigas (til højre) sammen med den tyske håndboldagent og Generation Handball-ambassadør, Eva Wortmann (i midten).

EHF trick shot-vinderne Ignas Grigas og Karolis Jankauskas besøgte dette års udgave af Generation Handball. De kommer oprindeligt fra Litauen og rejste således til Viborg i uge 31 for at være en del af the friendliest handball festival in the world.
Hver dag i løbet af ugen lavede de masser af trick shot-seancer på beachbanerne, og da vi nåede slutningen af festivalen, kårede de to EHF trick shot-vindere en Generation Handball trick shot-vinder, og det blev U-19-drengene fra Aalestrup IF.

Sammen som et hold
U-19-drengene fra Aalestrup IF bidrog med en cool video, hvor de udførte trick shot sammen som et hold. De overvejede videoens indhold grundigt i løbet af ugens første dage, og Aalestrup IFs spillende træner Morten Ingolf Olesen forklarer: “Det, der lå bag, var, at vi gerne ville have alle med. Som om at vi er en enhed,” og om holdets sociale miljø uddyber han videre: “Der er ingen, der er udenfor!”

Den fantastiske præmie i konkurrencen er intet mindre end et gratis ophold ved Generation Handball 2018. Vi er naturligvs også glade for, at et hold som dette vandt konkurrencen, idet det er ganske klart, at holdet lever op til Generation Handballs værdier om venskab og godt sammenhold. U-19-drengene blev i løbet af Generation Handball-ugen ofte spottet i samlet flok med højt humør.

Artiklen fortsætter under billedet.

Billede: Nogle af U-19-drengene fra Aalestrup IF.

Fuld opbakning til Generation Handball
U-19 drengene fra Aalestrup IF går også under navnet Ingis Dream Team. I løbet af sæsonen spiller drengene for forskellige hold i Danmark, men hver sommer mødes de ved Generation Handball for at have det sjovt sammen og desuden spille en masse fede håndboldkampe.
“Vi har været med i Generation Handball alle år. Man kan snakke med alle, og alle er glade. Ingen er bedre end andre deroppe. Man kan komme i informationen, og man får ikke dårlige svar. Det er virkeligt bare en fed uge,” siger spillende træner Morten Ingolf Olesen.

Nu hvor Aalestrup IF er 2017s trick shot-mestre og vindere af et gratis ophold, er vi ganske sikre på at se drengene igen næste år, og spillende træner Morten Ingolf Olesen siger da også: “Vi er allerede begyndt at se frem til næste år.”
I år vandt drengene faktisk B-finalen, så det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske i 2018.