Spillerindkvartering – Generation Handball

Spillerindkvartering

Du og dit hold kan bo på skoler, i gymnastiksale eller sportshaller, kollegieværelser eller i den store teltby. Sportshallerne og teltbyen ligger på selve festivalpladsen, mens skolerne er inden for en afstand på 500 m. At deltagerne ikke skal bruge tid på transport, er netop en af de særligt gode ting ved Generation Handball!
Som Generation Handball-deltagere kan du og dit hold frit vælge den type indkvartering, som passer jer bedst. Generation Handball er opmærksomme på at arrangere indkvarteringen med øje for en af vores hjørnesten, nemlig at børn og unge skal have chancen for at stifte bekendtskab med andre kulturer.
Når du og dit hold tilmelder jer, vælger I den type indkvartering, I ønsker. Der skal betales et depositum på 500 kr. for indkvarteringen.

Skoler og haller
Hold fra samme klub vil hvis muligt blive indkvarteret på samme skole eller i samme hal. Hold indkvarteret i haller deler hallen med hold fra deres egen klub.

Alle deltagere skal medbringe deres egen luftmadras og sovepose ved indkvartering på skoler eller i haller. Luftmadrasser, dyner og puder samt sengetøj kan lejes hos Generation Handball – læs mere om tilkøb her. Reservation af tilkøb kan foretages direkte under tilmelding til Generation Handball eller ved at sende en mail til: info@generation-handball.com

Campingområdet og teltbyen
Hold kan også indkvarteres på campingområdet, hvis det medbringer eget telt eller lejer et telt i vores teltby. Telte lejet hos Generation Handball måler 6 x 6 meter og har faste gulve, lys, et bord, to bænke, og de kan rumme hele hold op til 16 spillere og to trænere. Der er elektricitet på campingområdet og i teltbyen, så I skal blot medbringe et strømstik med en minimumslængde på 25 m.

Alle deltagere skal medbringe deres egen luftmadras og sovepose ved indkvartering på campingområdet eller i teltbyen. Hold fra samme klub vil hvis muligt blive indkvarteret i nærliggende telte.

Faciliteter
Toiletfaciliteter er tilgængelige på selve campingområdet og i teltbyen. Badefaciliteter findes i omklædningsrummene tæt på området i en afstand af ca. 100 m. Der er gratis WIFI på festivalpladsen.

Ryge-, alkohol- og misbrugspolitik
Generation Handball er et international håndboldstævne for børn og unge i alderen 10-19 år. Rygning eller indtagelse af alkohol eller euforiserende stoffer er strengt forbudt på alle Generation Handballs områder inkl. på skoler, i hallerne, i teltbyen og på spisestederne.

Ethvert brud på vores politik på området er uacceptabelt og vil medføre omgående bortvisning og hjemsendelse af den pågældende deltager.

Generation Handball opfordrer alle trænere og ledere til at forklare alle spillere denne politik, så alle spillere med sikkerhed er indforståede hermed.