Aktiviteter – Generation Handball

Aktiviteter

Læs mere om vores aktiviteter her

Fandt du ikke den information, som du søgte? Kontakt os gerne på info@generation-handball.com

 
 

Beach handball-turnering

Datoer opdateret d. 19. juni 2017

Tirsdag d. 1. august og onsdag d. 2. august 2017 afholdes U-16- og U-19-beach handball-turneringer.

Torsdag d. 3. august og fredag d. 4. august 2017 afholdes U-12- og U-14-beach handball-turneringer.

Tilmeld

Turneringen afholdes på beachhåndboldbanerne på festivalpladsen. Deltagelse i beach handball-turneringen er gratis for deltagende hold, og vi tager hensyn til jeres øvrige kampprogram, hvis I tilmelder jer beach handball-turneringen.

Beachhåndboldbanerne er derudover til fri afbenyttelse under hele stævnet, hvor der er rig mulighed for at aftale venskabskampe!
 


 

Festivalpladsen

Generation Handballs festivalplads har massere at byde på, hvilket gør Generation Handball til meget mere end bare et håndboldstævne. Læs mere om de mange tilbud her:

Festivalbutikker
På selve pladsen kan du finde mange forskellige butikker og boder, hvor du kan købe mad og drikke, sportsudstyr og mange andre ting, som du kunne få brug for i løbet af et håndboldstævne. Ligeledes kan du her købe forskelligt Generation Handball-merchandise, som du kan tage med hjem som et ekstra minde fra Generation Handball 2017.

Eventområdet
Når dagens kampe er spillede, er der stadig rig mulighed for at bruge din overskydende energi på Generation Handballs store eventområde. Alle stævnets deltagere har fri adgang til området, og her kan du slappe af med dine holdkammerater og møde en masse andre spillere fra andre byer og lande. På eventområdet finder du bl.a. to beachhåndboldbaner, en stor hoppepude, water balls, bordfodbold, floorball, bordtennis og meget mere.

Information
På festivalpladsen finder du ligeledes stævnets information, hvor du kan få mere at vide om Generation Handball, få et kort over området, se kampprogrammer og resultater og meget mere. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Politi
Viborg Politistation findes i umiddelbar nærhed af festivalområdet. Ved behov kan du anmelde tyveri, hærværk eller anden skade her.

Turistinformation
Viborgs turistinformation VisitViborg er til stede på festivalområdet og vil være behjælpelige med information om Viborg og området.

 


 

FRIENDSHIP PARADE

Torsdag d. 3. august inviterer Generation Handball alle deltagere og hele Viborg by med til Generation Handball FRIENDSHIP PARADE!

Mød op på ruten og vær en del af festen, når FRIENDSHIP PARADE bevæger sig gennem byens gader.
Alle Generation Handball-deltagere mødes kl. 15:30 foran Tinghallen, hvor alle hold/klubber stiller sig bag deres fane og flag. Kl. 16:00 begyndes den festlige tur fra Generation Handball-festivalpladsen mod Hjultorvet i Viborg midtby, og på Hjultorvet vil der være en fed koncert med den danske DJ Kato. Forældre, søskende, venner og alle andre fra Viborg by er hjerteligt velkomne som tilskuere på paradens rute. På Hjultorvet er der fra kl. 16:00 en opvarmningskoncert med DJ Rasmus P., som man også kan møde op til.

FRIENDSHIP PARADE byder på masser af sjov og underholdning undervejs. Oplev fx vores helt nye sang ”Friendship Parade”, boldjonglering, den hvide dame, fede biler, trialcykler og Generation Handball-toget – alt sammen ført an af borgmesteren, som vil være at finde forrest i paraden.

Kom og vær med til at vise Viborg frem fra sin bedste side og udleve Generation Handball-mottoet THE FRIENDLIEST HANDBALL FESTIVAL IN THE WORLD! Medbring masser af smil og højt humør, så vi får en fantastisk fest med FRIENDSHIP PARADE. Vi glæder os til at se jer!

Tidsplan:
16:00 FRIENDSHIP PARADE starter fra festivalpladsen ved Tingvej 16:00 Opvarmningskoncert på Hjultorvet med DJ Rasmus P. 16:45 FRIENDSHIP PARADE ankommer til Hjultorvet
17:00 Koncert med DJ Kato
18:30 Forventet sluttidspunkt

 


 

Health tent

Når uheldet er ude, har vi den rette hjælp til dig! Vi har indgået et samarbejde med nogle af de dygtigste og mest erfarne behandlere for at sikre dig den bedst mulige behandling for både krop og sind under festivalen. Sundhedsteltet er i år udvidet til at tilbyde endnu flere typer af behandling end tidligere. Læs mere om de enkelte behandlere nedenfor. Sundhedsteltet finder du på festivalpladsen.

FysioDanmark med fysioterapi

De dygtige fysioterapeuter er med til at sikre, at skadede spillere får hurtig og effektiv behandling, og de er til rådighed alle dage, mens der spilles kampe.
Vær venlig at kontakte vores fysioterapeuter, før du selv tager kontakt til skadestuen på Viborg Sygehus. Fysioterapeuterne har i anledning af Generation Handball etableret en “direkte linje” til skadestuen, og ved behov for en tur på skadestuen kan fysioterapeuterne hurtigt henvise dig til den rigtige afdeling.

BMS-akupunktur v. Bjørk Bonnichsen

Akupunktør Bjørk Bonnichsen tilbyder BMS-akupunktur som smertebehandling hver dag under festivalen – find de præcise tidspunkter i programmet. Han har mange års erfaring med smertebehandling bag sig, og han siger selv følgende om behandlingen:

Du kan mærke forskellen med det samme, idet denne type behandling giver dig en øjeblikkelig smertereduktion på mindst 50%.
Fire ud af fem klienter oplever en god og vedvarende effekt af behandlingen. Behandlingen kan også benyttes som en slags “førstehjælp” mod smerter, idet hurtig initiering af behandlingen kan reducere smerternes varighed. Kroniske smerter kræver formentligt mere end en behandling.

I forbindelse med Generation Handball tilbydes behandlingen til en særlig festivalpris på 100 DKK pr. behandling (normalpris 400 DKK).

Bjørk Bonnichsen får selskab af kollegaer nogle af dagene; torsdag kommer Brian Langvad Johansen, og lørdag kommer Kenneth Stilling. Kontakt venligst Bjørk Bonnichsen telefonisk eller på SMS på tlf.nr. +45 61331580 i tilfælde af akut behov for behandling.

Sportsmassør Claus Hovgaard

Sportsmassør Claus Hovgaard er at finde ved Generation Handball alle dage i tidsrummet kl. 12-17:30. Dette er stedet for dig, hvis du er øm i musklerne efter en dag med masser af håndbold. Claus Hovgaard er tidligere professionel håndboldspiller og har stor indsigt i bevægeapparatet. Han har gennemført den lægeeksaminerede uddannelse som fysiurgisk massør.

20 minutters sportsmassage koster 100 DKK (fx 1 time = 300 DKK). Henvend dig i Health tent for at booke tid. 


 

Teamaktiviteter

Deltagende hold ved Generation Handball får en aldeles unik ”først til mølle”-mulighed for gennem teamaktiviteter at kigge nærmere på de mekanismer, som gør sig gældende i det sociale samspil holdkammeraterne imellem.
Ud over at være engageret i håndbolden som træner har Niels Christian Pedersen efterhånden opbygget et yderst dybdegående kendskab til team management på alle niveauer inden for håndboldverdenen – både af den individuelle og holdbaserede slags. Aktuelt fungerer han som teaminstruktør på konsulentbasis med eget firma, Sequi, og har tidligere været teaminstruktør for danske A- og Y-landshold og adskillige ungdoms- og seniorhold fra U-14-hold til ligahold. De seneste 15 år har han undervist på Dansk Håndboldforbunds trænerkursus ”Team Management og Psykologi”, ligesom en lang række offentlige institutioner såsom Skatteministeriet, Banedanmark og flere kommuner samt private virksomheder som fx Lego, Siemens, Dansk Supermarked og mange flere ligeledes gennem tiden har haft glæde af Niels Christian Pedersens kompetencer.

Med en garanteret morsom tilgang tilbyder Niels Christian Pedersen under Generation Handball teamaktiviteter til hold på alle niveauer. Teamaktiviteterne kan bidrage med fantastisk viden om truppen og dens styrker og svagheder, og trænere kan drage nytte af denne viden i deres videre arbejde med at udvikle spillerne. Mulige fokusområder kan være at belyse hierarkier eller synliggøre de processer, som danner grundlag for adfærden på et hold. Aktiviteter som slangebøssen, trafikproppen og pipeline vil sikre masser af sjov til holdet undervejs. Andre interessante og endnu mere dybdegående teamaktiviteter kan være målsætningsarbejde eller værdiafklaring, ligesom det også er muligt at få analyseret et holds personprofiler.

Lav en aftale med Niels enten ved at sende os en mail på info@generation-handball.com eller læg vejen forbi standen for teamaktiviteter på festivalpladsen.

 


 

Swimmingpools

Alle Generation Handball-deltagere har gratis entré til indendørssvømmehallen i Viborg Svømmehal og udendørssvømmebassinet i Vestbadet.
Tag et kig på appens deals fra Viborg Svømmehal og Vestbadet i Generation Handball appen. Dealsene skal fremvises for at modtage gratis entré.
Dealsene er kun gyldige i perioden d. 31. juli – d. 5. august.

 


 

Djurs Sommerland

Nu kan du kombinere Generation Handball med en tur til Nordens største sommerland
Har du lyst til flere fede oplevelser under din uge til Generation Handball? Nu kan dig og dine holdkammerater tage en tur til Djurs Sommerland og få en dag med fart, spænding og hygge. I kan glæde jer til otte store temalande, Danmarks største rutschebaner, et kæmpe vandland, og mere end 60 forlystelser. Generation Handball er glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Djurs Sommerland, som blev kåret som Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016.

dragekongen_europas-hurtigste-og-laengste-suspended-coaster
2017s nyhed DrageKongen

Kæmpe nyhed: DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster
DrageKongen holder jer i et jerngreb. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften. I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende vægtløshed.

Suset fortsætter i Piraten, Juvelen og Skatteøen
Er I til flere fantastiske rutschebane-oplevelser, så drøn nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten og lad Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sende jer ud i det vildeste vandplask. Eller bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen.

Bondegårdsland – for børn og legesyge forældre
Bondegårdsland med hele 10 forlystelser er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Priser
Entrebillet: DKK 225 pr. person (normalpris DKK 280)
Busbillet: DKK 75 pr. person ved 50 personer.
Generation Handball er behjælpelig med at arrangere bustransport. Transport med bus kræver mindst 50 personer.

Fakta om Djurs Sommerland
Det er Nordens største sommerland
Det har otte store temaområder: Piratland, Mexicoland, Bondegårdsland, Vikingeland, Westernland, Vandland, Afrikaland og Sommerland
Det har Danmarks største rutschebaner
Det har et kæmpe vandland med water coasters
Det har mere end 60 forlystelser
Parken fylder lige så meget som 70 fodboldbaner

gh
 


 

Idrætsfysiologiske tests

Idrætslaboratoriet på Viborg Katedralskole tilbyder, at deltagere ved Generation Handball kan få testet deres fysiske kapacitet gennem en række idrætsfysiologiske tests. Der er altså her en helt speciel mulighed for at blive klogere på dit fysiske niveau – eller måske endda hele holdets fysiske niveau.
Testene tilbydes hele ugen tirsdag-fredag kl. 9-15 på Viborg Katedralskole (Gammel Skivevej 2, 8800 Viborg).

Viborg Katedralskole tilbyder tre typer tests:

Den komplette pakke
– Maksimal iltoptagelsestest (VO2 maks. – direkte måling)
– Springtest (eksplosivitet)
– Sprinttest over 30 meter (målinger ved fem, 20 og 30 meter)
Pris pr. person: 995 DKK (inkl. moms)

Udholdenhedspakken
– Maksimal iltoptagelsestest (VO2 maks. – direkte måling)
Pris pr. person: 895 DKK (inkl. moms)

Sprint- og springpakken
– Springtest (eksplosivitet)
– Sprinttest over 30 meter (målinger ved fem, 20 og 30 meter)
Pris pr. person: 195 DKK (inkl. moms)

Du kan læse mere om testene på skolens side HER

 


 

Fysisk træning på sand

Tvis-træner Lars Dalhoff holder fredag d. 4. august kl. 10:00 på beachbanerne en inspirationstræning om, hvordan man kan udnytte beachhåndboldbaner til fysisk træning.
 


 

Foredrag

Idrætsforsker Lars Michalsik holder foredrag i Heidi Astrup Lounge på følgende tidspunkter:
Fredag kl. 11:00 om det brasilianske landsholds forberedelse til OL i Rio
Fredag kl. 15:00 om fysisk træning af håndboldhold