Vi byder på et hav af aktiviteter

Aktiviteter

Læs mere om vores aktiviteter her

Fandt du ikke den information, som du søgte? Kontakt os gerne på info@generation-handball.com

 
 

Beach handball-turnering

U-12, U-14, U-16 og U-19 kan deltage i en ekstra beachhåndboldturnering om aftenen under Generation Handball. Datoer for de enkelte rækker kommer senere.

Turneringen afholdes på beachhåndboldbanerne på festivalpladsen. Deltagelse i beach handball-turneringen er gratis for deltagende hold, og vi tager hensyn til jeres øvrige kampprogram, hvis I tilmelder jer beach handball-turneringen.

Beachhåndboldbanerne er derudover til fri afbenyttelse under hele stævnet, hvor der er rig mulighed for at aftale venskabskampe!
 


 

Festivalpladsen

Generation Handballs festivalplads har massere at byde på, hvilket gør Generation Handball til meget mere end bare et håndboldstævne. Læs mere om de mange tilbud her:

Festivalbutikker
På selve pladsen kan du finde mange forskellige butikker og boder, hvor du kan købe mad og drikke, sportsudstyr og mange andre ting, som du kunne få brug for i løbet af et håndboldstævne. Ligeledes kan du her købe forskelligt Generation Handball-merchandise, som du kan tage med hjem som et ekstra minde fra Generation Handball.

Eventområdet
Når dagens kampe er spillede, er der stadig rig mulighed for at bruge din overskydende energi på Generation Handballs store eventområde. Alle stævnets deltagere har fri adgang til området, og her kan du slappe af med dine holdkammerater og møde en masse andre spillere fra andre byer og lande. På eventområdet finder du bl.a. to beachhåndboldbaner, en stor hoppepude, water balls, bordfodbold, floorball, bordtennis og meget mere.

Information
På festivalpladsen finder du ligeledes stævnets information, hvor du kan få mere at vide om Generation Handball, få et kort over området, se kampprogrammer og resultater og meget mere. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Politi
Viborg Politistation findes i umiddelbar nærhed af festivalområdet. Ved behov kan du anmelde tyveri, hærværk eller anden skade her.

Turistinformation
Viborgs turistinformation VisitViborg er til stede på festivalområdet og vil være behjælpelige med information om Viborg og området.

 


 

Health tent

Når uheldet er ude, har vi den rette hjælp til dig! Vi har indgået et samarbejde med nogle af de dygtigste og mest erfarne behandlere for at sikre dig den bedst mulige behandling for både krop og sind under festivalen. Sundhedsteltet er i år udvidet til at tilbyde endnu flere typer af behandling end tidligere. Læs mere om de enkelte behandlere nedenfor. Sundhedsteltet finder du på festivalpladsen.

FysioDanmark med fysioterapi

De dygtige fysioterapeuter er med til at sikre, at skadede spillere får hurtig og effektiv behandling, og de er til rådighed alle dage, mens der spilles kampe.
Vær venlig at kontakte vores fysioterapeuter, før du selv tager kontakt til skadestuen på Viborg Sygehus. Fysioterapeuterne har i anledning af Generation Handball etableret en “direkte linje” til skadestuen, og ved behov for en tur på skadestuen kan fysioterapeuterne hurtigt henvise dig til den rigtige afdeling.

BMS-akupunktur v. Bjørk Bonnichsen

Akupunktør Bjørk Bonnichsen tilbyder BMS-akupunktur som smertebehandling hver dag under festivalen. Han har mange års erfaring med smertebehandling bag sig, og han siger selv følgende om behandlingen:

Du kan mærke forskellen med det samme, idet denne type behandling giver dig en øjeblikkelig smertereduktion på mindst 50%.
Fire ud af fem klienter oplever en god og vedvarende effekt af behandlingen. Behandlingen kan også benyttes som en slags “førstehjælp” mod smerter, idet hurtig initiering af behandlingen kan reducere smerternes varighed. Kroniske smerter kræver formentligt mere end en behandling.

I forbindelse med Generation Handball tilbydes behandlingen til en særlig festivalpris på 100 DKK pr. behandling (normalpris 400 DKK).

 


 

Teamaktiviteter

Deltagende hold ved Generation Handball får en aldeles unik ”først til mølle”-mulighed for gennem teamaktiviteter at kigge nærmere på de mekanismer, som gør sig gældende i det sociale samspil holdkammeraterne imellem.
Ud over at være engageret i håndbolden som træner har Niels Christian Pedersen efterhånden opbygget et yderst dybdegående kendskab til team management på alle niveauer inden for håndboldverdenen – både af den individuelle og holdbaserede slags. Aktuelt fungerer han som teaminstruktør på konsulentbasis med eget firma, Sequi, og har tidligere været teaminstruktør for danske A- og Y-landshold og adskillige ungdoms- og seniorhold fra U-14-hold til ligahold. De seneste 15 år har han undervist på Dansk Håndboldforbunds trænerkursus ”Team Management og Psykologi”, ligesom en lang række offentlige institutioner såsom Skatteministeriet, Banedanmark og flere kommuner samt private virksomheder som fx Lego, Siemens, Dansk Supermarked og mange flere ligeledes gennem tiden har haft glæde af Niels Christian Pedersens kompetencer.

Med en garanteret morsom tilgang tilbyder Niels Christian Pedersen under Generation Handball teamaktiviteter til hold på alle niveauer. Teamaktiviteterne kan bidrage med fantastisk viden om truppen og dens styrker og svagheder, og trænere kan drage nytte af denne viden i deres videre arbejde med at udvikle spillerne. Mulige fokusområder kan være at belyse hierarkier eller synliggøre de processer, som danner grundlag for adfærden på et hold. Aktiviteter som slangebøssen, trafikproppen og pipeline vil sikre masser af sjov til holdet undervejs. Andre interessante og endnu mere dybdegående teamaktiviteter kan være målsætningsarbejde eller værdiafklaring, ligesom det også er muligt at få analyseret et holds personprofiler.

 


 

Swimmingpools

Alle Generation Handball-deltagere har gratis entré til indendørssvømmehallen i Viborg Svømmehal og udendørssvømmebassinet i Vestbadet.

 


 

Djurs Sommerland

Nu kan du kombinere Generation Handball med en tur til Nordens største sommerland
Har du lyst til flere fede oplevelser under din uge til Generation Handball? Nu kan dig og dine holdkammerater tage en tur til Djurs Sommerland og få en dag med fart, spænding og hygge. I kan glæde jer til otte store temalande, Danmarks største rutschebaner, et kæmpe vandland, og mere end 60 forlystelser. Generation Handball er glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Djurs Sommerland, som blev kåret som Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016.

dragekongen_europas-hurtigste-og-laengste-suspended-coaster
2017s nyhed DrageKongen

Kæmpe nyhed: DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster
DrageKongen holder jer i et jerngreb. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften. I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende vægtløshed.

Suset fortsætter i Piraten, Juvelen og Skatteøen
Er I til flere fantastiske rutschebane-oplevelser, så drøn nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten og lad Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sende jer ud i det vildeste vandplask. Eller bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen.

Bondegårdsland – for børn og legesyge forældre
Bondegårdsland med hele 10 forlystelser er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Priser
Entrebillet: DKK 225 pr. person (normalpris DKK 280)
Busbillet: DKK 75 pr. person ved 50 personer.
Generation Handball er behjælpelig med at arrangere bustransport. Transport med bus kræver mindst 50 personer.
Priserne er 2017-priser og bliver muligvis opdaterede svarende til 2018 senere.

Fakta om Djurs Sommerland
Det er Nordens største sommerland
Det har otte store temaområder: Piratland, Mexicoland, Bondegårdsland, Vikingeland, Westernland, Vandland, Afrikaland og Sommerland
Det har Danmarks største rutschebaner
Det har et kæmpe vandland med water coasters
Det har mere end 60 forlystelser
Parken fylder lige så meget som 70 fodboldbaner

gh