Generation Handball Academy – Generation Handball

Generation Handball Academy

Drømmer du om at arbejde inden for sportens verden eller udfylde en vigtig plads i din forening og samtidigt styrke dit CV? Så er Generation Handball Academy noget for dig! Det foregår samtidigt som Generation Handball – nemlig d. 31. juli – d. 5. august 2017 i Viborg.

GH Academy henvender sig til alle unge i alderen 18 til 25 år, der interesserer sig for sport, event og foreningsliv. Det afholdes som en del af Viborg Kommunes håndboldfestival, Generation Handball, som har mere end 3.000 børn og unge fra mere end 22 forskellige lande som deltagere.
Du vil på akademiet blive en del af eventteamet bag festivalen, ligesom du kommer med backstage til festivalens arrangementer, således at du får mulighed for at mærke pulsen på en stor event helt tæt på! Du får en uge, hvor temaet “FUN, FACTS & FRIENDSHIP” er i centrum, og du vil både opleve en fed event, få nye venskaber og komme ”klogere herfra”. Du slutter ugen af med et kursusbevis.

 


Følg Generation Handball Academy på Facebook og få alle nyheder direkte!


GH Academy består af tre moduler: Ledelsescoaching, eventplanlægning og frivillighed og foreningsidræt1: Ledelsescoaching
Der sættes fokus på ledelse og coaching af et team, hvilket er relevant både i sports- og erhvervsmæssig sammenhæng. Du vil blive undervist af en række toneangivende trænere fra idrættens verden samt erhvervsprofiler, som fortæller, hvordan man kan bruge sine evner fra sportens verden i det øvrige erhvervsliv. Ulrik Wilbek vil gæste kurset og fortælle om, hvordan han arbejdede med profilsammensætninger, da han var træner på højeste niveau.


Foto: Ulrik Wilbek.

 

2: Eventplanlægning
I denne del får deltagerne på akademiet en unik mulighed for at kombinere teori med selve eksekveringen af en event. Deltagerne bliver i små grupper koblet på en fast projektleder fra Generation Handballs eventteam, hvor I sammen i grupperne skal hjælpe med planlægning og afvikling af diverse events. Der vil samtidig være teoretisk undervisning fra garvede projektledere med mange års erfaring inden for eventplanlægning og eventudførelse. Kulturdirektør i Viborg Kommune, Lars Stentoft, kommer og fortæller om store events.

 

3: Frivillighed og foreningsidræt
I dette modul gives muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med grundelementerne i det at drive en forening. Vi kommer ind på, hvordan man rekrutterer og motiverer frivillige til en forening og i erhvervsmæssig sammenhæng. Vi klæder dig på, så du kan arrangere det næste stævne eller event i din forening. Formand for Kulturudvalget i Viborg Kommune, Per Møller Jensen, vil gæste GH Academy og fortælle om foreningernes betydning herunder vigtigheden af at skabe oplevelser sammen.

 

Skema for ugen

Praktisk information
Du får overnatning, fuld forplejning, undervisning, deltagelse i VIP-arrangementer, træner-/lederfester og meget mere som deltager på Generation Handball Academy.

Pris: 4.500 kr.*
* = For medlemmer af idrætsforeninger i Viborg Kommune er prisen KUN 500 kr. Folkeoplysningsudvalget i Viborg Kommune støtter projektet, hvorfor egenbetalingen kun er på kr. 500 for de første 15 tilmeldte medlemmer af idrætsforeninger i Viborg Kommune. De fordeles efter først-til-mølle-princippet, hvorefter prisen er kr. 4.500.

Tilmeldingsfrist d. 1. juni 2017.

Kontakt nedenstående for mere information:
info@generation-handball.com
Manager Jens Steffensen – jens@generation-handball.com eller tlf. +45 22912359