Forplejning/menu – Generation Handball

Forplejning/menu

Sund kost til deltagerne!
En hel uges håndboldkampe kræver massere af energi, og den får du via maden! Alle deltagere spiser deres måltider på turnerings- og festivalpladsen.

meals1

Særlige hensyn
Ved oplysning inden festivalstart sørger vi også for specialmenuer til muslimer og/eller allergikere.

Måltider

Mandag d. 31. juli 2017:
Aftensmad kl. 18-20: “The easy way”.
Pitabrød med salatbar (salat, tomat, agurk, majs, ærter, løg, gulerod), pulled pork eller kebab, dressing.
Isvand og saftevand.

Tirsdag d. 1. august 2017:
Morgenmad kl. 7-9:
Havregryn, cornflakes, sukker, rosiner, ost, skinke, oksespegepølse, agurk, peberfrugt, syltetøj, Nutella, mørkt og lyst brød, blødkogte æg.
Mælk og juice.

Frokost kl. 11:30-14:
Dagens suppe (tomatsuppe med suppehorn), grøn salat med kylling, kyllingepålæg, minipizzaer, brød og smør, frisk frugt.
Isvand og saftevand.

Aftensmad kl. 17:00-19:30: “Café style”.
Rubmarineret kyllingebryst, halve bagte kartofler, salatbar (salat, tomat, agurk, majs, ærter, løg, gulerod), dressing, brød, smør.
Isvand og saftevand.

Onsdag d. 2. august 2017:
Morgenmad kl. 7-9:
Havregryn, cornflakes, havrefras, sukker, rosiner, ost, skinke, oksespegepølse, agurk, peberfrugt, syltetøj, Nutella, mørkt brød, rundstykker/boller.
Mælk og juice.

Frokost kl. 11:30-14:
Dagens suppe (nudelsuppe), skinkepålæg, falafel med yoghurtdressing, brød og smør, frisk frugt.
Isvand og saftevand.

Aftensmad kl. 17-19:30: “Mexican style”.
Tacos med salatbar (salat, tomat, agurk, majs, ærter, løg, gulerod), oksekød og kylling, revet ost, dressing, brød, smør.
Isvand og saftevand.

Torsdag d. 3. august 2017:
Morgenmad kl. 7-9:
Havregryn, cornflakes, sukker, rosiner, ost, skinke, oksespegepølse, agurk, peberfrugt, syltetøj, Nutella, mørkt og lyst brød, blødkogte æg.
Mælk og juice.

Frokost kl. 11:30-14:
Dagens suppe (aspargessuppe med kødboller), kyllingepålæg, frikadeller med tilbehør, brød, smør, frisk frugt.
Isvand og saftevand.

Aftensmad kl. 18-20:30: “Italian style”.
Pasta penne bolognese, salatbar (salat, tomat, agurk, majs, ærter, løg, gulerod), dressing, brød, smør.
Isvand og saftevand.

Fredag d. 4. august 2017:
Morgenmad kl. 7-9:
Havregryn, cornflakes, havrefras, sukker, rosiner, ost, skinke, oksespegepølse, agurk, peberfrugt, syltetøj, Nutella, mørkt brød, rundstykker/boller.
Mælk og juice.

Frokost kl. 11:30-14:
Dagens suppe (klar suppe med kødboller), pastasalat, makrel, skinke, frikadeller med tilbehør, brød, smør, frisk frugt.
Isvand og saftevand.

Aftensmad kl. 17-19:30: “American style”.
“Byg-selv-burger”, ovnbagte kartofler, salatbar (salat, tomat, agurk, løg), dressing, ketchup, remoulade, mayonnaise.
Isvand og saftevand.

Lørdag d. 5. august 2017:
Morgenmad kl. 7-9:
Havregryn, cornflakes, havrefras, sukker, rosiner, ost, skinke, oksespegepølse, agurk, peberfrugt, syltetøj, Nutella, mørkt og lyst brød.
Mælk og juice.

Frokost kl. 11:30-14:
Dagens suppe (fransk løgsuppe med ostebrød), koldt pålæg, lunt pålæg med tilbehør, brød, smør.
Isvand og saftevand.

Ekstra måltider
Hold, der ankommer tidligt eller bliver en dag ekstra, har mulighed for at tilkøbe ekstra måltider. Læs mere om tilkøb af måltider her. Oplysning om tilkøb eller specialmenuer kan foretages direkte ved tilmelding til Generation Handball eller ved at sende en mail til: info@generation-handball.com