150 dage til Generation Handball

Med 150 dage til Generation Handball kan vi med stor glæde konstatere, at 143 hold allerede har meldt sig til 2018-versionen af festivalen. De 143 hold kommer fra 14 forskellige lande, så selv på dette tidlige stadie er en international stemning allerede garanteret. Vi kommer til at møde hold fra Brasilien, Schweiz, Kina, Tyskland, Algeriet, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, England, Ungarn, Norge, Rusland og selvfølgelig Danmark. Måske antallet af lande bliver endnu større — det vil de næste måneder afsløre.

I 2017 deltog 152 ungdomshold fra 15 forskellige lande. Noget kunne tyde på, at endnu flere hold i år har fået øje på de mange muligheder og glæder ved Generation Handball.
Manager Jens Steffensen udtaler: “Vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvikle eventen, og vi tager det som et stort skulderklap og en anerkendelse af projektet, at så mange hold allerede har besluttet sig for at komme i 2018.”

Vi håber, at de næste måneder giver os mulighed for at byde endnu flere hold velkomne til flokken af hold, som deltager i Generation Handball 2018. Vi ses i uge 31!