Aktiviteter

Fandt du ikke den information, som du søgte? Kontakt os gerne på info@generation-handball.com

 
 

Festivalpladsen – alt på ét sted

Generation Handballs festivalplads har masser at byde på, hvilket gør Generation Handball til meget mere end bare et håndboldstævne. Det er derfor, vi kalder Generation Handball en håndboldfestival. Festivalpladsen er totalt unik. Alle kampe, aktiviteter, events og overnatning er inden for gåafstand. Festivalpladsen består af telte, almindelige håndboldhaller, udendørsbaner, beachhåndboldbaner, aktiviteter, butikker/shops osv. Nyd den skønne atmosfære til lyden af musik og synet af glade deltageres ansigter.

Festivalbutikker
På selve pladsen kan du finde mange forskellige butikker og boder, hvor du kan købe mad og drikke, sportsudstyr og mange andre ting, som du kunne få brug for i løbet af et håndboldstævne. Ligeledes kan du her købe forskelligt Generation Handball-merchandise, som du kan tage med hjem som et ekstra minde fra Generation Handball.

Events og aktiviteter
Når dagens kampe er spillede, er der stadig rig mulighed for at bruge din overskydende energi på Generation Handballs store eventområde. Alle stævnets deltagere har fri adgang til området, og her kan du slappe af med dine holdkammerater og møde en masse andre spillere fra andre byer og lande. På eventområdet finder du bl.a. to beachhåndboldbaner, en stor hoppepude, gaming area, afslapningsområder og meget mere.

Fitness/gym
Fitnesscentret FitnessDK ligger lige midt på festivalpladsen. Køb dine fitnessDK-adgangsbilletter til en særligt nedsat Generation Handball-pris: 50 DKK/8 EUR pr. entré. Billetter kan købes i informationen.

Træningslejr
Ankommer dit hold tidligt, eller rejser I senere hjem? Intet problem – I har faktisk muligheden for at arrangere træningslejr i forlængelse af Generation Handball. Vi tilbyder overnatning, måltider, indendørs træningstid i haller (ekstra gebyr) fra lørdag i uge 30 til mandag i uge 32.

Informationen
På festivalpladsen finder du ligeledes stævnets information, hvor du kan få mere at vide om Generation Handball, få et kort over området, se kampprogrammer og resultater og meget mere. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig! Check-ind og check-ud sker også via informationen.

Sikkerhed
Viborg Politistation og Regionshospitalet Viborg ligger begge i nærheden af festivalpladsen. Ved behov kan du anmelde tyveri, hærværk eller anden skade her, og skadede spillere kan hurtigt få rette behandling på sygehusets skadestue, så længe de bliver henvist via Generation Handballs fysioterapeuter.

Muligheder som turist i Viborg
VisitViborgs kontor ligger lige ved siden af festivalpladsen, og de vil meget gerne hjælpe med at guide dig, når du skal planlægge dit ophold i Viborg. Viborg er en af Danmarks ældste byer og har masser af historiske steder, der er værd at besøge – fx domkirken. Læs mere om at være turist i Viborg her.

Tag et kig på vores fede festivalplads her!

Teksten fortsætter under videoen

 


 

McDonald’s beach handball tournament

Alle kan deltage i en ekstra beachhåndboldturnering om aftenen under Generation Handball. Turneringen afholdes på McDonald’s beachhåndboldbanerne på festivalpladsen. Deltagelse i McDonald’s beach handball-turneringen er gratis for deltagende hold, og vi tager hensyn til jeres øvrige kampprogram, hvis I tilmelder jer McDonald’s beach handball-turneringen. McDonald’s beachhåndboldbanerne er derudover til fri afbenyttelse under hele stævnet, hvor der er rig mulighed for at aftale venskabskampe!

Tiderne for McDonald’s beachturneringen fremgår af programmet i appen.

Teksten fortsætter under billedet

Billede: Håndboldspillere spiller beachhåndbold ved Generation Handball.


 

Health tent/sundhedstelt

Vi har indgået et samarbejde med nogle af de dygtigste og mest erfarne behandlere for at sikre dig den bedst mulige behandling for både krop og sind under festivalen. Læs mere om de enkelte behandlere nedenfor. Sundhedsteltet finder du på festivalpladsen.

Fysioterapeuter fra FysioDanmark
De dygtige fysioterapeuter er med til at sikre, at skadede spillere får hurtig og effektiv behandling (uden ekstra gebyr), og de er til rådighed alle dage, mens der spilles kampe.
Vær venlig at kontakte vores fysioterapeuter, før du selv tager kontakt til skadestuen på Viborg Sygehus. Fysioterapeuterne har i anledning af Generation Handball etableret en “direkte linje” til skadestuen, og ved behov for en tur på skadestuen kan fysioterapeuterne hurtigt henvise dig til den rigtige afdeling.

Fysiurgisk massage v. Claus Hovgaard
Ømme muskler efter en lang dag med masser af håndboldkampe? Så tjek fysiurgisk sportsmassage v. Claus Hovgaard ud. Claus er tidligere professionel håndboldspiller, og sin fritid udmærker han sig inden for tennis.

100 DKK/14 EUR for 20 minutter (du vælger selv varighed). Claus findes i health tent på festivalpladsen.

BMS-akupunktur v. Bjørk Bonnichsen
Akupunktør Bjørk Bonnichsen tilbyder BMS-akupunktur som smertebehandling hver dag under festivalen. Han har mange års erfaring med smertebehandling bag sig, og han siger selv følgende om behandlingen:

“Du kan mærke forskellen med det samme, idet denne type behandling giver dig en øjeblikkelig smertereduktion på mindst 50%.
Fire ud af fem klienter oplever en god og vedvarende effekt af behandlingen. Behandlingen kan også benyttes som en slags “førstehjælp” mod smerter, idet hurtig initiering af behandlingen kan reducere smerternes varighed. Kroniske smerter kræver formentligt mere end en behandling.”

I forbindelse med Generation Handball tilbydes behandlingen til en særlig festivalpris på 125 DKK/17 EUR pr. behandling (normalpris 400 DKK).

 


Friendship Parade

Om torsdagen gør alle de glade festivaldeltagere klar til Friendship Parade, som både starter og slutter ved festivalpladsen. Friendship Parade snor sig ned igennem Viborgs gader, og der er garanti for fest og farver med flag, Friendship Parade-sangen og højt humør. Paraden sluttes af med et brag af en fest med koncert oppe på festivalpladsen, og alle er velkomne.

Tjek videoen ud for at fornemme den gode stemning:

Teksten fortsætter under videoen

 


 

Teamaktiviteter med Niels Christian

Deltagende hold ved Generation Handball får en aldeles unik ”først til mølle”-mulighed for gennem teamaktiviteter at kigge nærmere på de mekanismer, som gør sig gældende i det sociale samspil holdkammeraterne imellem.
Ud over at være engageret i håndbolden som træner har Niels Christian Pedersen efterhånden opbygget et yderst dybdegående kendskab til team management på alle niveauer inden for håndboldverdenen – både af den individuelle og holdbaserede slags. Aktuelt fungerer han som teaminstruktør på konsulentbasis med eget firma, Sequi, og har tidligere været teaminstruktør for danske A- og Y-landshold og adskillige ungdoms- og seniorhold fra U-14-hold til ligahold. De seneste 15 år har han undervist på Dansk Håndboldforbunds trænerkursus ”Team Management og Psykologi”, ligesom en lang række offentlige institutioner såsom Skatteministeriet, Banedanmark og flere kommuner samt private virksomheder som fx Lego, Siemens, Dansk Supermarked og mange flere ligeledes gennem tiden har haft glæde af Niels Christian Pedersens kompetencer.

Med en garanteret morsom tilgang tilbyder Niels Christian Pedersen under Generation Handball teamaktiviteter til hold på alle niveauer. Teamaktiviteterne kan bidrage med fantastisk viden om truppen og dens styrker og svagheder, og trænere kan drage nytte af denne viden i deres videre arbejde med at udvikle spillerne. Mulige fokusområder kan være at belyse hierarkier eller synliggøre de processer, som danner grundlag for adfærden på et hold. Aktiviteter som slangebøssen, trafikproppen og pipeline vil sikre masser af sjov til holdet undervejs. Andre interessante og endnu mere dybdegående teamaktiviteter kan være målsætningsarbejde eller værdiafklaring, ligesom det også er muligt at få analyseret et holds personprofiler.

Teksten fortsætter under videoen

 


 

Musisk teambuilding med Nicolaj

Find tiderne i programmet, hvor du og dit hold kan opleve musisk teambuilding. Skriv jeres egen sang omhandlende jeres værdier og kom hinanden ved med en sjov aktivitet, som I højst sandsynligt aldrig har prøvet før. Det bliver sjovt og lærerigt, og man skal tænke ud af boksen og ikke mindst uden for håndboldbanen i denne øvelse, som helt sikkert styrker sammenholdet.

 


 

Swimmingpools

Alle Generation Handball-deltagere har gratis entré til indendørssvømmehallen i Viborg Svømmehal og udendørssvømmebassinet i Vestbadet.

Teksten fortsætter under videoen

 


 

Game zone

Wow, det her bliver fedt! Game zone har åbent 2 x 4 timer i løbet af ugen, og du og holdkammeraterne kan prøve en masse fede spil – fx Fifa og Mario.

 


 

Tag en tur med Generation Handball til Nordens største sommerland
Har du lyst til flere fede oplevelser under din uge til Generation Handball? Nu kan dig og dine holdkammerater tage en tur til Djurs Sommerland og få en dag med fart, spænding og hygge. I kan glæde jer til otte store temalande, Danmarks største rutschebaner, et kæmpe vandland og over 60 sjove forlystelser. Generation Handball er glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Djurs Sommerland, som blev kåret som Nordens bedste sommerland i 2014, 2015, 2016 og 2017.

Teksten fortsætter under billedet

Billede: Dragekongen, Safaribussen og Jungle Rally

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally
Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og ta’ på den sjoveste bustur gennem junglen. Men hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade små kan gi’ den fuld gas med hele familien i den helt nye og superseje børnerutschebane.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner
I den nye DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludseligt dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner ned ad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Bondegårdsland – for børn og legesyge forældre
Bondegårdsland med hele 10 forlystelser er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Generation Handball-priser
Entrebillet: DKK 230/31 EUR pr. person (normalpris DKK 285/38 EUR)
Busbillet: DKK 80/11 EUR pr. person (Generation Handball-bus med flere hold d. 28/7, 29/7 eller 3/8 2019). Det er også muligt at booke egen bus til laget – se mere under tilkøb HER.
Dette er 2018-priser, og de gælder fra d. 28. juli til d. 8. august 2018. Tilbuddet gælder for Generation Handball-deltagere og deres familiemedlemmer

Fakta om Djurs Sommerland
– Det er Nordens største sommerland
– Det har otte store temaområder: Piratland, Mexicoland, Bondegårdsland, Vikingeland, Westernland, Vandland, Afrikaland og Sommerland
– Det har Danmarks største rutschebaner
– Det har et kæmpe vandland
– Det har over 60 forlystelser
– Parken fylder lige så meget som 70 fodboldbaner

Teksten fortsætter under videoen


Video: Masser af fede rutsjebaner i Djurs Sommerland

gh
Billede: Forlystelser i Djurs Sommerland