DGI Håndbold

Kan du bare heller ikke få nok af håndbold? Så prøv noget nyt – for DGI har en masse fede og anderledes håndboldspil klar til dig og dine holdkammerater – eller måske nye venner fra andre hold..? Prøv Five-a-side og/eller Streethåndbold med DGI Håndbold. DGI er en dansk sportsorganisation, og i 2021 påtænker de at være til stede ved Generation Handball med endnu flere aktiviteter, som vi løfter sløret for tættere på festivalen.

DGI Streethåndbold (ingen tilmelding – mød bare op!): Streethåndbold er sjovt at se på og endnu sjovere at spille. Det spilles på de asfalterede veje, hvor “the sky is the limit” – og egentlig kunne det spilles overalt. Det er netop hele konceptet bag streethåndbold: At håndbold kan spilles overalt, og at spillet handler om at have det sjovt. Udforsk din egen kreativitet og udfordr dine venner, når I fremviser jeres sejeste tricks. Der er ingen specifikke regler, og DGI-mandskabet er til stede for at hjælpe jer i gang.
Den grønne streethåndbold er blød og nem at gribe og kontrollere, hvorfor streethåndbold faktisk er et spil, som alle – også uøvede – kan få stor glæde ud af. Kom og vær med uanset om du er en håndboldstjerne eller ny i gamet!

Five-a-side (med eller uden tilmelding): Five-a-side er et nyt koncept og håndboldspil, hvor man spiller 5 mod 5 i højt tempo. DGI har udviklet en helt ny slags bold, der passer til spillets facetter. En af de specielle ting ved Five-a-side er, at der faktisk ikke er nogen målmand. Den spiller, der først når hjem til egen banehalvdel til at beskytte målet agerer målvogter. Hver kamp varer 8 minutter, hvilket gør kampene korte og intense.
Hvis du/I har lyst til at være med, skal I blot møde op ved Five-a-side-banen ved paradepladsen (tjek tiderne ud i programmet i Generation Handball-appen). Man kan spille enten ved bare at møde op eller ved at planlægge med andre hold på forhånd. Vi laver små turneringer, og hver turneringen kan indeholde fire hold, så skynd jer at melde jer på banen! Vinderen af de enkelte turneringer vinder Five-a-side-håndbolde, så morskaben kan fortsætte i andre rammer.