Djurs Sommerland

Tag en tur med Generation Handball til Nordens største sommerland! Har du lyst til flere fede oplevelser under din uge til Generation Handball? Nu kan dig og dine holdkammerater tage en tur til Djurs Sommerland og få en dag med fart, spænding og hygge. I kan glæde jer til ni store temalande, Danmarks største rutschebaner, et kæmpe vandland og over 60 sjove forlystelser for små og store legebørn. Generation Handball er glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Djurs Sommerland. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets forlystelsespark” i 2020 i Danmark.

Teksten fortsætter under billedet

Billede: Dragekongen, Safaribussen og Jungle Rally

Tigeren – ”Thrill Ride of the Year” 2019 i Europa Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig vil glemme. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Safaribussen og Jungle Rally: Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og ta’ på den sjoveste bustur gennem junglen. Men hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade små kan gi’ den fuld gas med hele familien i den helt nye og superseje børnerutschebane.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner: I DrageKongen får I sug i maven, når I pludseligt dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner ned ad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Bondegårdsland: I det store Bondegårdsland med hele 11 forrygende forlystelser er der sus og sjov for hele familien. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene eller jagt høns i rutschebanen.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser: Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Generation Handball-priser
Entrebillet: DKK 245/33 EUR pr. person (normalpris DKK 299/40 EUR)
Busbillet: GRATIS/0 DKK pr. person i Generation Handball-bus med flere hold d. 31/7, 1/8, 2/8, 3/8, 4/8, 5/8 eller 6/8 2022. Afgang fra Viborg kl. 08:30 og 12:00. Afgang fra Djurs Sommerland kl. 15:00 og 18:00. Det er også muligt at booke privat bus til holdet/klubben – se mere under tilkøb HER.
Dette er 2021-priser, og de gælder fra d. 30. juli til d. 10. august 2021. Tilbuddet gælder for Generation Handball-deltagere og deres familiemedlemmer

Fakta om Djurs Sommerland
– Det er Nordens største sommerland
– Det har ni store temaområder: Mexicoland, Bondegårdsland, Vikingeland, Westernland, Vandland, Afrikaland og Sommerland
– Det har Danmarks største rutschebaner
– Det har et kæmpe vandland
– Det har over 60 forlystelser
– Parken fylder lige så meget som 70 fodboldbaner

Teksten fortsætter under videoen

Video: Masser af fede rutsjebaner i Djurs Sommerland

gh
Billede: Forlystelser i Djurs Sommerland