FAQ

Så hvad er Generation Handball egentlig..? Her kan du finde svar på “frequently asked questions”/hyppige spørgsmål og få mere at vide om festivalen. Send os gerne en e-mail på info@generation-handball.com, hvis du mangler svar på et spørgsmål.

Ikke dit sprog? Find din side her:

TILMELDING

Hvad er Generation Handball?
Generation Handball har en stærk håndboldturnering som fundament for en fantastisk uge med masser af fede aktiviteter og events, men Generation Handball er meget mere end et håndboldstævne: Derfor kalder vi Generation Handball for en festival. Generation Handball er baseret på tre grundpiller: FUN, FIGHT, FRIENDSHIP, og vi bestræber os på at være the friendliest handball festival in the world. Ungdomshold i alderen 10-20 år kan deltage, og der er ingen specifikke krav til niveau. Vi har også en seniorturnering for professionelle seniorhold, ligesom der er en beachhåndboldturnering for ungdomsholdene. I 2018 deltog 185 ungdomshold, 23 seniorhold og 53 dommere fra 20 forskellige lande.

Hvornår er Generation Handball?
Festivalen afholdes altid i uge 31. I 2019 er festivalen således fra d. 29. juli til d. 3. august. Festivalen begynder om mandagen d. 29. juli, mens kampene begynder tirsdag d. 30. juli ca. kl. 8. Finalerne spilles om lørdagen d. 3. august, og de sidste finalekampe forventes færdige ca. kl. 16-17. Beachhåndboldturneringen begynder mandag d. 29. juli om aftenen (se mere i programmet).
I 2020 afholdes Generation Handball fra d. 27. juli til d. 1. august.

Hvordan og hvornår skal vi tilmelde os?
I tilmelder jer på tilmeldingssiden. Sidste frist for både tilmelding og betaling af de sidste deltagergebyrer er d. 1. juni.

TRANSPORT

Hvordan kommer vi til Generation Handball i Viborg, Danmark?
Generation Handball foregår i Viborg, Danmark. De nærmeste lufthavne er Billund (90 km.), Aalborg (90 km.) og Karup/Midtjyllands lufthavn (28 km.). Vi vil meget gerne hjælpe jer med at booke bustransport enten fra færgelejer (Hirtshals (147 km.) og Frederikshavn (143 km.)) eller fra en af lufthavnene inkl. Københavns lufthavn/Kastrup (330 km.) og Hamburg Lufthavn i Tyskland (360 km.). Læs mere om priser på tilkøbssiden. Priserne er inklusiv retur, og I bestemmer selv, hvornår I vil hentes og bringes.

Transport under festivalen
Stort set alt ligger inden for gåafstand. To overnatningssteder er placeret 2 km. væk fra festivalpladsen, og til de steder er der indsat en shuttlebus, som kører fra tidlig morgen til ca. midnat. Der er afgang hvert 30. minut. Der er ikke behov for selv at arrangere transport under festivalen. To haller ligger ca. 8 km. fra festivalpladsen, og der er ligeledes indsat shuttlebusser. Alle familiemedlemmer/tilskuere kan bruge shuttlebusserne.

OVERNATNING

Hvilken slags overnatning kan vi få?
Vi har en række forskellige pakkeløsninger hhv. med og uden tilkøb i form af luftmadras, sovepose, hovedpude og sengelinned. De forskellige priser kan ses på tilmeldingssiden.

Tidlig ankomst eller sen afgang
Man kan ankomme enten d. 27.-29. juli og rejse enten d. 3. eller 4. august 2019. Dette giver især udenlandske hold mere fleksibilitet ift. at få bedre flybilletter og rejsetider. Prisen for ekstra nætter kan ses på tilmeldingssiden.

Hvornår får vi besked om vores overnatningssted?
Når jeres hold checker ind ved infodesken på festivalpladsen, får I information om jeres overnatningssted.

Tøjvask
Der er vaskemaskiner på festivalpladsen. Læs mere om vaskekort på (se tilkøbssiden).

Familie
Vi opfordrer familiemedlemmer til at finde overnatning enten på hoteller, bed & breakfast, vandrehjem eller campingpladser i eller omkring Viborg by.

MÅLTIDER

Hvilke måltider får vi?
Hold, som overnatter ved Generation Handball, får tre daglige måltider (morgenmad, frokost og aftensmad). Menuen bliver synlig på måltidssiden i løbet af juli måned. Vi imødekommer allergi og andre diæthensyn, hvis vi får besked i god tid inden festivalen via e-mail på info@generation-handball.com. Bemærk, at der er et ekstra gebyr for vegansk/vegetarisk kost.

Hvor serveres måltiderne?
Alle måltider serveres på festivalpladsen – med undtagelse af nogle morgenmåltider, som serveres på nogle få overnatningssteder. Jeres hold får besked, hvis det er tilfældet.

Kan vi tilkøbe ekstra måltider?
Ekstra måltidsbilletter til fx forældre eller søskende kan tilkøbes ved informationen på festivalpladsen med mindst en dags varsel. Hvis dit hold tilkøber ekstra nætter, er der inkluderet tre måltider til det pågældende døgn i prisen (dvs. den følgende aftensmad, morgenmad og frokost).

TURNERINGEN

Turneringsreglement
Se siden med turneringsregler her for mere information om reglerne. Siden indeholder også oplysninger om boldstørrelser, årgange osv. Der er ligeledes regler for beachhåndbold.

Kampprogram
Kampprogrammet bliver synligt online i løbet af juli og kan tilgås via vores app.

Beachhåndbold
Alle ungdomshold kan deltage i en beachturnering. Kampprogrammet bliver synligt med mindst en dags varsel.

Udendørssko
U-11, U-13 og U-15 kan benytte sig af fodboldstøvler til udendørskampe, hvis de vil.

Indendørs træningstid
Jeres hold kan booke træningstider i indendørshal enten før eller efter festivalen, hvis I ankommer tidligere eller rejser senere. Se mere om priser på (se tilkøbssiden).

Festival-T-shirts
Køb Generation Handball festival-T-shirts til dit hold – I kan også få trøjerne med navn og nummer på. Læs mere under merchandise.