Generation Handball samarbejder med svenske Bohus Cup

Generation Handball er begejstrede for at præsentere et nyt fantastisk samarbejde med den svenske turnering Bohus Cup, som ligesom Generation Handball er en ungdomsturnering med store international perspektiver.

En stærk ny partner
Bohus Cup og Generation Handball arbejder for det samme: At så mange unge håndboldspillere som overhovedet muligt får fantastiske håndboldoplevelser med deres holdkammerater. Bohus Cup er derfor en oplagt samarbejdspartner for Generation Handball.
“Bohus Cup arbejder for at sprede glæden ved håndbold – præcis ligesom os. De har et seriøst set-up og en fantastisk festival med hundredevis af deltagende hold og internationale perspektiver. Vi er meget tilfredse med nu at have Bohus Cup som en af Generation Handballs turneringspartnere,” fortæller Generation Handball-manager Jens Steffensen.
Bohus Cup arbejder hele tiden med at forbedre deres turnering, hvilket blev bemærket af Generation Handball-manager Jens Steffensen, som uddyber: “Det er meget tydeligt, at folkene bag Bohus Cup brænder for deres festival, og vi har haft en meget konstruktiv og professionel kommunikation med holdet bag Bohus Cup. Det er nogle af mange ting, som gør Bohus Cup til en interessant turneringspartner for os.”

Bohus Cup er især en stærk spiller i skandinavisk sammenhæng. I 2019 foregår Bohus Cup d. 10.-12. maj, og det hele sker i den svenske by Kungälv, som ligger lige uden for Göteborg. Alle ungdomsrækker er repræsenterede lige fra U-09 til U-19.

En svensk oplevelse for en Generation Handball-ven
Som en glædelig konsekvens af samarbejdet får et af holdene, som deltager i Generation Handball, også mulighed for at vinde et gratis ophold til Bohus Cup 2019. Tilsvarende kan et af Bohus Cup-holdene vinde en tur til Generation Handball 2019.

Om denne aftale siger Generation Handball-manager Jens Steffensen: “Vi deler målet om at sprede glæden ved håndbold. En sådan udvekslingsaftale fordrer netop dette, idet flere børn kan få fantastiske håndboldoplevelser. Det er det, det hele handler om.”

Har dit hold lyst til at deltage i Bohus Cup i Sverige i maj 2019? Så giv os besked!


Billede: Bohus Cup-flyer