Glædelig jul fra Generation Handball

2017 lakker mod enden, og det er blevet tid til at ønske jer alle en glædelig jul. Vi takker jer alle for jeres fantastiske støtte. Det er en fornøjelse at arbejde med forberedelser til Generation Handball 2018, når det er så tydeligt, at mange ser frem til næste års festival.

Der er i øjeblikket intet mindre end 79 tilmeldte hold, og der er endda en hel uge tilbage af vores early bird-tilbud med -50% på holdgebyr. Kommer jeres hold også med til Generation Handball? Tag et kig på tilmeldingssiden, hvis I vil vide mere om deltagelse.
De 79 tilmeldte hold kommer fra Danmark, Norge, Tyskland, Færøerne, Frankrig, Rusland, Schweitz og Algeriet.

Det er også blevet tid til at afsløre vinderen af vores Facebook-konkurrence, hvor man kunne vinde et gratis ophold til Generation Handball. Stort tillykke til

Ilona Loewnau og Shropshire U-19 drenge fra England

D. 28.-30. december afholder vores turneringspartner Bjerringbro FH julecup deres julehåndboldstævne. Grundet vores samarbejde med stævnet får julecuppens deltagende hold også mulighed for at vinde et gratis ophold til Generation Handball 2018. Vi glæder os meget til at finde ud af, hvem vinderen bliver.
Samarbejde med andre håndboldstævner er i det hele taget meget vigtigt for Generation Handball, idet vi ønsker at være med til at udbrede glæden ved håndbold. Tag et kig på vores mange turneringspartnere her.

Nyd fridagene – og ses til Generation Handball 2018!