Kom med til the International Handball Coach Camp under Generation Handball

I år udvider vi samarbejdet med The Handball Academy, når de inviterer håndboldtrænere med til the International Handball Coach Camp, som afholdes i festivalomgivelserne ved Generation Handball. Campen foregår fra d. 31. juli til d. 5. august 2018. Tilmeldingen åbnede i går mandag d. 9. april.

The Handball Academy præsenterer en efterfølger af den meget populære håndboldtrænercamp, som blev afholdt tidligere i år i Aarhus, Danmark. Generation Handball danner ramme og huser trænercampen, mens The Handball Academy bliver primus motor bag udførelsen af projektet, og deltagerne er sikre på at få en spændende og lærerig uge til the International Handball Coach Camp. Deltagerne på campen får endvidere mulighed for at benytte sig af de mange fede Generation Handball-faciliteter i tillæg til det planlagte program på trænercampen.

“Vi er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle festivalen og forbedre oplevelsen for festivaldeltagerne. Udviklingen af en trænercamp til afholdelse i forbindelse med Generation Handball er et fantastisk initiativ. Vi er meget imponerede over kvaliteten af det arbejde, som The Handball Academy leverer i målet om at udvikle håndboldtrænerverdenen. Det er med garanti et projekt, som vi er glade for at være en del af. Samarbejdet åbner også døren for at gå sammen om flere spændende projekter i fremtiden,” siger Jens Steffensen.

Trænere, som allerede deltager med hold i Generation Handball, får muligheden for at tage del i udvalgte trænersessioner i tillæg til Generation Handball-programmet.
Trænere, som ikke i forvejen deltager i Generation Handball, har nu muligheden for at melde sig til the International Handball Coach Camp. Få mere information via The Handball Academys Facebook-side, klik her.