Magnus og Emil til dagens CL-kamp

Billede: Magnus Møller (til venstre) and Emil Skadhauge (til højre).

De to bedste venner Magnus Møller og Emil Skadhauge vandt billetter til dagens EHF CL-kamp med Aalborg Håndbold mod Paris Saint-Germain, da de tidligere på ugen deltog i Generation Handball- og MH24-konkurrencen om billetter.
De to drenge nominerede hinanden som hinandens bedste venner, og vi var meget glade for at se dem i Aalborg i dag. Vi fik os en hurtig snak før den spændende kamp.

Magnus Møller og Emil Skadhauge har været gode venner i mange år. De kommer begge to fra Thy i det nordvestlige Jylland, og de spiller håndbold i den samme klub på det samme hold.

Normalt hepper de på det lokale hold Mors-Thy Håndbold, men i dag holder Magnus Møller med Aalborg Håndbold, mens Emil Skadhauge har størst tro på Mikkel Hansens hold, Paris Saint-Germain. De to drenge var dog begge Mikkel Hansen-fans.
Paris Saint-Germain endte som vindere af kampen med resultatet 33-26, men som Magnus Møller sagde: “Jeg håber bare, at Aalborg kan følge med PSG,” og heldigvis gjorde Aalborg sit bedste for at udfordre PSG.

Falder naturligt ind i flokken
Deres hold hører til i U-16-drenge-rækken, og når vi spørger, om der er et godt sammenhold på deres hold, er drengenes svar lige ud af posen: “Ja!”
Holdet sørger for eksempel for at “gejle hinanden op” inden en kamp.

Den nærliggende efterskole sørger hvert år for en række nye spillere til klubbens U-16-hold, og derfor fik drengenes hold nye spillere i år. Om det at få nye spillere rystet sammen med gamle forklarer Emil Skadhauge: “Det sker bare,” og Magnus Møller var enig.
Det lader til, at håndboldens sociale aspekt er en helt naturlig del af drengenes hold, og Magnus Møller uddybbede, at han er sikker på, at et godt socialt miljø uden for håndboldbanen sikrer bedre sportslige resultater.

Mulig deltagelse i Generation Handball?
Emil Skadhauge deltog i Generation Handball sidste år, mens Magnus Møller stadig har sin første Generation Handball-oplevelse til gode.
“Det år, jeg var til det, var det et rigtigt godt stævne. Jeg har ikke noget, der skulle laves om. Jeg synes, at det var godt,” sagde Emil Skadhauge.

Vi håber på at se Magnus Møller, Emil Skadhauge og deres hold til Generation Handball 2018.