Mikkel Hansen støtter Generation Handball

Mikkel Hansen støtter og anbefaler Generation Handball!For anden gang i karrieren er den skud- og afleveringsstærke Mikkel Hansen blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller. Trods en pakket træningskalender og mange kampe for PSG og det dansker landhold er håndboldstjernen parat til at engagere sig i sportens nye generationer. Mikkel Hansen støtter op om Generation Handball og ønsker at gå forrest i kampen for at få flere børn og unge til at være mere aktive, leve sundere og behandle hinanden bedre.

For Mikkel Hansen stikker ønsket om at skabe trivsel i fritidslivet blandt børn og unge dybt. Han har spillet håndbold hele sit liv, men ikke altid haft fokus på at være en god holdkammerat. I sine unge år havde han svært ved at tackle, når holdkammeraterne ikke var så ambitiøse som ham selv. I dag har mange års erfaring lært ham, at det er okay, at folk har forskellige mål:

”Det er en ting, jeg prøver at give videre nu. At det må man acceptere. Det er også en del af det at være på et hold. Vi er alle sammen forskellige, og vi har alle sammen forskelligt ambitionsniveau i forhold til, hvor langt vi vil nå. Der er nogle, der er der, fordi de synes, det er sjovt og hyggeligt, og der er andre, der er der, fordi de gerne vil være landsholdsspillere en dag. Så vi har alle sammen forskellige behov,” siger Mikkel Hansen.
Gennem håndbold er Mikkel Hansen også blevet bevidst om den skadelige effekt, mobning kan have på børn og unge. I foråret 2015 etablerede han MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der har til formål at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Generation Handball-festivalen i Viborg har fokus på at give deltagerne muligheder for at styrke selvtilliden og få inspiration og nye værktøjer til at udvikle sig inden for sporten. MH24 og Generation Handball-festivalen i Viborg supplerer hinanden i deres arbejde, og derfor støtter Mikkel Hansen op om Generation Handball.

FUN, FIGHT, FRIENDSHIP – peptalk fra verdens bedste

I tråd med Generation Handballs slogan ”FUN, FIGHT, FRIENDSHIP” kan Mikkel tilslutte sig vigtigheden af at være en god holdspiller. Han udtaler:

”Jeg er altid blevet opdraget med, at man skal behandle andre som man selv gerne vil behandles. (…) At det er hele holdet som enhed, der står bag hvert et mål og hver en sejr – og at det vigtigste i håndbold er at bevare glæden for sporten og samværet”.

Forhåbentlig vil Generation Handball give de unge holdboldhåb en uge med uforglemmelige oplevelser, masser af sport og bevægelse og muligheden for at møde nye venner.