Nomineret til TurismeVÆKSTprisen

Generation Handball er blevet nomineret til en af temapriserne under Region Midts TurismeVÆKSTprisen, og vinderen findes ved en event, som afholdes i janaur 2018. TurismeVÆKSTprisen er en del af regionens “Ny VÆKST i turismen”-projekt, som arbejder for at øge turismen i vores del af landet.

Et kulturelt bidrag
Generation Handball er nomineret i kategorien “Kulturturisme som ny vej til vækst og udvikling”.
Manager i Generation Handball Jens Steffensen udtaler: “Det er ekstremt motiverende, at vores arbejde med at gøre Generation Handball til et vigtigt aktiv for Viborg by bliver anerkendt.”

I 2017 tiltrak Generation Handball mere end 3.000 deltagere og deres familiemedlemmer. Manager Jens Steffensen uddyber: “Generation Handball har udviklet sig til at være en fantastisk kommunikationsplatform, som medvirker til at sprede budskabet om, at Viborg er en interessant by at besøge. Generation Handball har som international håndboldfestival et stort potentiale i forhold til at kunne tiltrække turister fra udlandet.”
De mange deltagere i 2017 kom fra 15 forskellige lande, og Generation Handball går efter at nå ud til håndboldspillere fra endnu flere lande i fremtiden.

“Det er selvfølgelig en stor ære at blive nomineret til prisen,” afslutter manager Jens Steffensen.

Kandidater til prisen
Temaprisen uddeles til en kandidat, som gennem samarbejde har skabt en ny sammenhængende kultur- og turismeoplevelse.
I udvælgelsesprocessen vurderer Region Midt projektets grad af innovation og nyhedsværdi set i forhold til markedet og målgruppen inklusiv projektets orientering mod internationale målgrupper. Fokus lægges også på projektets omsætning og graden af tilfredshed hos gæsterne.

Vi takker Region Midt mange gange for nomineringen og afventer eventen i januar med spænding.