Spillerindkvartering

 

Generation Handball tilbyder forskellige overnatningsløsninger: Klasseværelser, gymnastiksale/sportshaller, collegeværelser eller hotelværelser.
Læs mere om hver enkelt pakke inkl. indhold og priser på tilmeldingssiden. I vores tilmeldingsmodul kan I vælge den pakkeløsning, I ønsker.


Skoler og haller

Hold fra samme klub vil i videst muligt omfang blive indkvarteret på samme skole (eller i samme hal). Hold indkvarteret i haller deler kun hallen med hold fra deres egen klub.

Vælg mellem Small- og Medium-pakken, hvis I ønsker overnatning i et klasseværelse eller i en hal. Small-pakken indebærer, at man selv skal medbringe luftmadras etc. Medium-pakken indeholder madras, dyne, pude og betræk. Efter festivalen skal tilbehøret leveres tilbage til Generation Handball.


 Collegeværelser

Collegeværelserne er for jer, som ønsker overnatning med senge. Der indlogeres 2-4 personer pr. værelse. Nogle værelser har eget bad, mens andre deler bad og toilet på en fælles gang.


Hotel

Overnat enten på Palads Hotel eller Best Western Golf Hotel. Morgenmad serveres på hotellet.


Uden overnatning

Det er muligt at deltage i Generation Handball uden at overnatte med Generation Handball. I så fald betaler holdet blot et holdgebyr, hvilket giver adgang til alle festivalens mange aktiviteter og events. Måltider er således ikke inkluderede.


Ryge-, alkohol- og misbrugspolitik

Generation Handball er en international håndboldfestival for børn og unge i alderen 10-20 år. Rygning, indtagelse af alkohol eller euforiserende stoffer er strengt forbudt på alle Generation Handballs områder inkl. alle overnatningssteder, festivalpladsen og i hallerne.

Ethvert brud på vores politik på området er uacceptabelt og vil medføre omgående bortvisning og hjemsendelse af den pågældende deltager.

Generation Handball opfordrer alle trænere og ledere til at videregive denne politik til alle deltagere, så alle spillere med sikkerhed er indforståede hermed.