Spillerindkvartering

Generation Handball tilbyder en række forskellige overnatningsløsninger, så der er helt sikkert også en mulighed, der imødekommer jeres behov: Vi tilbyder klasseværelser, gymnastiksale/sportshaller, kollegieværelser eller hotelværelser.
Læs mere om hver enkelt pakke inkl. indhold og priser på tilmeldingssiden. I vores tilmeldingsmodul kan I vælge den pakkeløsning, I ønsker.

Generation Handball tager i forbindelse med planlægningen af overnatningen stor højde for en af vores målsætninger, nemlig at børn og unge skal have gode muligheder for at stifte bekendtskab med andre kulturer i løbet af festivalen.

Skoler og haller
Hold fra samme klub vil hvis muligt blive indkvarteret på samme skole eller i samme hal. Hold indkvarteret i haller deler hallen med hold fra deres egen klub.

I kan vælge i mellem Small- og Medium-pakken, hvis I ønsker overnatning i et klasseværelse eller i en hal. Small-pakken indeholder ingen tilkøb, hvilket betyder, at man selv skal medbringe luftmadras etc. Medium-pakken indeholder tilkøb i form af madras, dyne, pude og betræk. Efter festivalen skal tilkøbene leveres tilbage til Generation Handball.

Kollegieværelser
Kollegieværelserne er for jer, som ønsker overnatning med senge. Der indlogeres 4 personer i et værelse med senge. Nogle værelser har privat bad, mens andre deler bad og toilet på en fælles gang.

Hotel
Ønsker du og dit hold indlogering på et hotel, kan I vælge hotelpakken. Her får I overnatning enten på Best Western Palads Hotel eller Best Western Golf Hotel. Morgenmad serveres på hotellet.

Uden overnatning
Det er muligt at deltage i Generation Handball uden at overnatte med Generation Handball. I så fald betaler holdet blot et holdgebyr, hvilket giver adgang til alle festivalens mange aktiviteter og events. Måltider er således ikke inkluderede.

Ryge-, alkohol- og misbrugspolitik
Generation Handball er en international håndboldfestival for børn og unge i alderen 10-20 år. Rygning, indtagelse af alkohol eller euforiserende stoffer er strengt forbudt på alle Generation Handballs områder inkl. alle overnatningssteder, festivalpladsen og i hallerne.

Ethvert brud på vores politik på området er uacceptabelt og vil medføre omgående bortvisning og hjemsendelse af den pågældende deltager.

Generation Handball opfordrer alle trænere og ledere til at videregive denne politik til alle deltagere, så alle spillere med sikkerhed er indforståede hermed.