Samarbejde spreder håndboldglæden

Billede: Slagelse HK-formand Lotte Albæk (til venstre) modtager Herning påskecup 2018-præmien af Generation Handballs manager Jens Steffensen (til højre).

Håndboldfamilien er stor, og det bringer stor glæde hos alle, når vi er i stand til at støtte hinanden. Generation Handball har derfor indgået samarbejdsaftaler med en række håndboldstævner i Danmark og Norge, fordi vi mener, at det er vigtigt at være en del af at udbrede glæden ved håndbold.
Blandt andre samarbejder vi med Ribe HK EliteCup (august), Bjerringbro FH Julecup (december), Herning påskecup (april), den norske Stord Håndballfestival (juni) og den ligeledes norske Hamar Cup (maj).

I tillæg giver disse samarbejdsaftaler os og vores samarbejdspartnere mulighed for at give klubber chancen for at deltage i turneringer, som de ikke har deltaget i før. Det er en win-win-situation for alle.

Ved Generation Handball 2017 vandt den danske håndboldklub Slagelse HK et gratis ophold ved Herning påskecup 2018. Stort tillykke til Slagelse HK med præmien. Vi er dog også selv sikre på et gensyn med Slagelse HK, idet de faktisk allerede har tilmeldt 13 hold til næste års Generation Handball.

Tidligere i år vandt hold fra Team Sydhavsøerne og Jersie HK en plads ved Generation Handball 2017. Det gjorde de i forbindelse med deltagelse i hhv. Bjerringbro FH julecup 2017 og Herning påskecup 2017.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Billede: Torben R. Andersen fra Ribe HK (til højre) og manager Jens Steffensen (til venstre).

I den forgangne weekend vandt Ikast FS et gratis ophold ved Generation Handball 2018 i forbindelse med deres deltagelse i Ribe HK EliteCup. Manager Jens Steffensen tog turen til Ribe med præmien (billede ovenover), og søndag kunne Ribe HK overrække præmien til Ikast FS-træner Jens Bitsch (nederste billede).

Vi glæder os rigtigt meget til at se Ikast FS sammen med alle andre hold, som gæster Viborg i uge 31 næste år.

Vi ses!


Billede: Torben R. Andersen fra Ribe HK (til højre) overrækker Generation Handball-præmien til Ikast f. S.-træner Jens Bitsch (til venstre) ved Ribe HK EliteCup