Tilmelding og priser

Sådan tilmelder I jer Generation Handball


Generation Handball 2019 afholdes fra d. 29. juli til d. 3. august 2019
  • Step 1: Tilmeld holdet via tilmeldingssiden Tilmeld (åbner nyt vindue)
  • Step 2: Tryk på "Tilmeld dit hold" for at melde dit hold til Generation Handball.
  • Step 3: Log-in-detaljer sendes til din e-mail-adresse (NB! Tjek mappen for uønsket post, hvis du ikke modtager e-mailen med det samme)
  • Step 4: Følg anvisningerne i den tilsendte e-mail

Betalingsfristen er d. 1. juni.
ProCup dansk

Priser


Holdgebyrer

(deadline for betaling er d. 1. juni men d. 31. december for holdgebyr, såfremt I ønsker at gøre brug af early bird-tilbuddet)
Alle hold skal betale holdgebyr for at deltage, men det er op til holdet selv, om I ønsker overnatning ved Generation Handball.
Der foretages ingen refusion efter d. 20. juni i tilfælde af afbud fra hold eller spillere.
Overnatningspakker

(betalingsfrist d. 1. juni)
Vælg en af overnatningspakkerne nedenfor, hvis dit hold ønsker overnatning ved Generation Handball.
Mulige ankomstdatoer er d. 27., 28. og 29. juli 2019.
Mulige afrejsedatoer er d. 3. og 4. august 2019.
Der foretages ingen refusion efter d. 20. juni i tilfælde af afbud fra hold eller spillere. Det er muligt at tilføje flere spillere frem til onsdag i festivalen.

Overnatningspakkerne indeholder overnatning fra d. 29. juli til d. 3. august inkl. 15 måltider fra aftensmad mandag til frokost lørdag.
Køb af en ekstra overnatning inkluderer tre måltider svarende til den næstkommende aftensmad, morgenmad og frokost.


Generation Handball samarbejder med Golf Hotel Viborg

I perfekt gåafstand fra festivalpladser finder du Golf Hotel Viborg, som er et godt valg til dig, som ønsker at bo på hotel under festivalen. Golf Hotel Viborg byder velkommen til Generation Handball i uge 31.

Dobbeltværelse med morgenbuffet 895 DKK/119 EUR/nat
Enkeltværelse med morgenbuffet 795 DKK/106 EUR/nat

Book et ophold ved søerne i Viborg og glæd jer til at bo tæt på byen og stadion. Her er restaurant med sommertilbud for enhver smag, afslappende swimmingpool og jacuzzi samt gratis parkering, internet, telefoni og sauna.

Book ophold til den favorable Generation Handball-pris ved at sende en e-mail til hotellet på reception@golfhotelviborg.dk – husk at henvise til dette tilbud.

Se mere på www.golfhotelviborg.dk
TilkøbVi tilbyder dig en række tilkøb, så du får alle dine behov dækkede: Busser, merchandise, indendørs træningstid i hal, madbilletter, vaskemaskine osv.

Se en oversigt over vores tilkøbsmuligheder her


Bus kopier


Betaling


Betalingsfrist er d. 1. juni. Der foretages ingen refusion efter d. 20. juni i tilfælde af afbud fra hold eller spillere.

Vores bank: Nordea, Sct. Mathias Gade 68, 8800 Viborg
Reg.nr. 9255, kontonr. 6888735966
IBAN nr. DK7820006888735966
SWIFT: NDEADKKK
Husk at skrive referencenr. og din klubs navn som reference/besked til modtager.

Vær opmærksom på at betaling med udenlandsk kreditkort eller udenlandsk valuta i infodesken ved festivalen vil blive pålagt et gebyr på 3% af det samlede beløb.


Vilkår for persondata


Du giver ved tilmelding til et Generation Handball-produkt samtykke til, at Generation Handball får og opbevarer personlige oplysninger. Alene Generation Handball har adgang til dine personfølsomme oplysninger, som ikke videregives til tredjemand.

Faktaboks

Om Generation Handball

Generation Handball er et tilbagevendende, internationalt stævne afholdt i Viborg med inden- og udendørshåndboldturneringer og socialt samvær for børn og unge i alderen 10-20 år, som stifter bekendtskab med spillere fra andre kulturer! I 2018 deltog 208 hold fra 20 lande.

Håndboldfestivalen foregår over seks dage i sommerferien og er et samarbejde mellem Viborg Kommune, Viborg Idrætsråd og de lokale håndboldklubber Bjerringbro FH, Viborg HK og Søndermarkens IK.

Generation Handball er udviklet som en del af Viborg Kommunes eventstrategi, som foruden håndboldfestivalen har tre andre fyrtårne: Snapsting med Viborg Hærvejsvejsfestival, Viborg Animationsfestival samt løb med nationale og internationale perspektiver herunder Hærvejsløbet.

Mikkel Hansen

Samarbejde med Mikkel Hansen, der gør en forskel for sportens nye generationer
For anden gang i karrieren er den skud- og afleveringsstærke Mikkel Hansen blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller. Trods en pakket træningskalender og mange kampe for PSG og det dansker landhold er håndboldstjernen parat til at engagere sig i sportens nye generationer. Mikkel Hansen støtter op om Generation Handball og ønsker at gå forrest i kampen for at få flere børn og unge til at være mere aktive, leve sundere og behandle hinanden bedre.

For Mikkel Hansen stikker ønsket om at skabe trivsel i fritidslivet blandt børn og unge dybt. Han har spillet håndbold hele sit liv, men ikke altid haft fokus på at være en god holdkammerat. I sine unge år havde han svært ved at tackle, når holdkammeraterne ikke var så ambitiøse som ham selv. I dag har mange års erfaring lært ham, at det er okay, at folk har forskellige mål:

”Det er en ting, jeg prøver at give videre nu. At det må man acceptere. Det er også en del af det at være på et hold. Vi er alle sammen forskellige, og vi har alle sammen forskelligt ambitionsniveau i forhold til, hvor langt vi vil nå. Der er nogle, der er der, fordi de synes, det er sjovt og hyggeligt, og der er andre, der er der, fordi de gerne vil være landsholdsspillere en dag. Så vi har alle sammen forskellige behov,” siger Mikkel Hansen.

Gennem håndbold er Mikkel Hansen også blevet bevidst om den skadelige effekt, mobning kan have på børn og unge. I foråret 2015 etablerede han MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der har til formål at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Generation Handball-festivalen i Viborg har fokus på at give deltagerne muligheder for at styrke selvtilliden og få inspiration og nye værktøjer til at udvikle sig inden for sporten. MH24 og Generation Handball-festivalen i Viborg supplerer hinanden i deres arbejde, og derfor støtter Mikkel Hansen op om Generation Handball.

FUN, FIGHT, FRIENDSHIP – peptalk fra verdens bedste

I tråd med Generation Handballs slogan ”FUN, FIGHT, FRIENDSHIP” kan Mikkel tilslutte sig vigtigheden af at være en god holdspiller. Han udtaler:

”Jeg er altid blevet opdraget med, at man skal behandle andre som man selv gerne vil behandles. (…) At det er hele holdet som enhed, der står bag hvert et mål og hver en sejr – og at det vigtigste i håndbold er at bevare glæden for sporten og samværet”.

Forhåbentlig vil Generation Handball give de unge holdboldhåb en uge med uforglemmelige oplevelser, masser af sport og bevægelse og muligheden for at møde nye venner.