Tilmelding og priser

Sådan tilmelder I jer Generation Handball

  • Step 1: Tilmeld holdet via tilmeldingssiden Tilmeld (åbner nyt vindue)
  • Step 2: Tryk på "Tilmeld dit hold" for at melde dit hold til Generation Handball.
  • Step 3: Log-in-detaljer sendes til din e-mail-adresse (NB! Tjek mappen for uønsket post, hvis du ikke modtager e-mailen med det samme)
  • Step 4: Følg anvisningerne i den tilsendte e-mail

Deadline for betaling af holdgebyr er d. 1. maj. Resterende beløb betales senest d. 1. juni.

Priser


Holdgebyrer

(betalingsfrist d. 1. maj)Overnatningspakker

(betalingsfrist d. 1. juni)
Træningslejr i forbindelse med sæsonopstart?

Generation Handball er det perfekte match, hvis du og dit hold også er på udkig efter en træningslejr forud for den nye sæson.

Vi tilbyder tidlig ankomst fra lørdag i uge 30 og sen afrejse ind til mandag i uge 32, hvor jeres hold har mulighed for at booke træningstid i indendørs hal (ekstra gebyr). I kan også benytte jer af FitnessDK-fitnesscentret (ekstra gebyr), som ligger lige ved festivalpladsen, eller I kan udforske nogen af vores mange aktiviteter. Vi er også klar med nogle gode bud, hvis I har lyst til at prøve flere aktiviteter under jeres ophold.Generation Handball samarbejder med Golf Hotel Viborg

I perfekt gåafstand fra festivalpladser finder du Golf Hotel Viborg, som er et godt valg til dig, som ønsker at bo på hotel under festivalen. Golf Hotel Viborg byder velkommen til Generation Handball i uge 31.

Dobbeltværelse med morgenbuffet 845 DKK/115 EUR/nat
Enkeltværelse med morgenbuffet 745 DKK/105 EUR/nat

Book et ophold ved søerne i Viborg og glæd jer til at bo tæt på byen og stadion. Her er restaurant med sommertilbud for enhver smag, afslappende swimmingpool og jacuzzi samt gratis parkering, internet, telefoni og sauna.

Book ophold til den favorable Generation Handball-pris ved at sende en e-mail til hotellet på reception@golfhotelviborg.dk – husk at henvise til dette tilbud.

Se mere på www.golfhotelviborg.dk
TilkøbVi tilbyder dig en række tilkøb, så du får alle dine behov dækkede: Busser, merchandise, indendørs træningstid i hal, madbilletter, vaskemaskine osv.

Se en oversigt over vores tilkøbsmuligheder her


Bus kopier


Betaling


Vores bank: Nordea, Sct. Mathias Gade 68, 8800 Viborg
Reg.nr. 9255, kontonr. 6888735966
IBAN nr. DK7820006888735966
SWIFT: NDEADKKK
Husk at skrive referencenr. og din klubs navn som reference/besked til modtager.

Vær opmærksom på at betaling med udenlandsk kreditkort eller udenlandsk valuta i receptionen ved festivalen vil blive pålagt et gebyr på 3% af det samlede beløb.


Vilkår for persondata


Du giver ved tilmelding til et Generation Handball-produkt samtykke til, at Generation Handball får og opbevarer personlige oplysninger. Alene Generation Handball har adgang til dine personfølsomme oplysninger, som ikke videregives til tredjemand.

Faktaboks

Om Generation Handball

Generation Handball er et tilbagevendende, internationalt stævne afholdt i Viborg med inden- og udendørshåndboldturneringer og socialt samvær for børn og unge i alderen 10-19 år, som stifter bekendtskab med spillere fra andre kulturer! I 2017 deltog 172 hold fra mere end 15 lande.

Håndboldfestivalen foregår over seks dage i sommerferien og er et samarbejde mellem Viborg Kommune, Viborg Idrætsråd og de lokale håndboldklubber Bjerringbro FH, Viborg HK og Søndermarkens IK.

Generation Handball er udviklet som en del af Viborg Kommunes eventstrategi, som foruden håndboldfestivalen har tre andre fyrtårne: Snapsting med Viborg Hærvejsvejsfestival, Viborg Animationsfestival samt løb med nationale og internationale perspektiver herunder Hærvejsløbet.

Mikkel Hansen

Samarbejde med Mikkel Hansen, der gør en forskel for sportens nye generationer
For anden gang i karrieren er den skud- og afleveringsstærke Mikkel Hansen blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller. Trods en pakket træningskalender og mange kampe for PSG og det dansker landhold er håndboldstjernen parat til at engagere sig i sportens nye generationer. Mikkel Hansen støtter op om Generation Handball og ønsker at gå forrest i kampen for at få flere børn og unge til at være mere aktive, leve sundere og behandle hinanden bedre.

For Mikkel Hansen stikker ønsket om at skabe trivsel i fritidslivet blandt børn og unge dybt. Han har spillet håndbold hele sit liv, men ikke altid haft fokus på at være en god holdkammerat. I sine unge år havde han svært ved at tackle, når holdkammeraterne ikke var så ambitiøse som ham selv. I dag har mange års erfaring lært ham, at det er okay, at folk har forskellige mål:

”Det er en ting, jeg prøver at give videre nu. At det må man acceptere. Det er også en del af det at være på et hold. Vi er alle sammen forskellige, og vi har alle sammen forskelligt ambitionsniveau i forhold til, hvor langt vi vil nå. Der er nogle, der er der, fordi de synes, det er sjovt og hyggeligt, og der er andre, der er der, fordi de gerne vil være landsholdsspillere en dag. Så vi har alle sammen forskellige behov,” siger Mikkel Hansen.

Gennem håndbold er Mikkel Hansen også blevet bevidst om den skadelige effekt, mobning kan have på børn og unge. I foråret 2015 etablerede han MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der har til formål at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Generation Handball-festivalen i Viborg har fokus på at give deltagerne muligheder for at styrke selvtilliden og få inspiration og nye værktøjer til at udvikle sig inden for sporten. MH24 og Generation Handball-festivalen i Viborg supplerer hinanden i deres arbejde, og derfor støtter Mikkel Hansen op om Generation Handball.

FUN, FIGHT, FRIENDSHIP – peptalk fra verdens bedste

I tråd med Generation Handballs slogan ”FUN, FIGHT, FRIENDSHIP” kan Mikkel tilslutte sig vigtigheden af at være en god holdspiller. Han udtaler:

”Jeg er altid blevet opdraget med, at man skal behandle andre som man selv gerne vil behandles. (…) At det er hele holdet som enhed, der står bag hvert et mål og hver en sejr – og at det vigtigste i håndbold er at bevare glæden for sporten og samværet”.

Forhåbentlig vil Generation Handball give de unge holdboldhåb en uge med uforglemmelige oplevelser, masser af sport og bevægelse og muligheden for at møde nye venner.